2020

Weer een jaar voorbij. Sterker nog, een decennium! Als iemand mij 10 jaar geleden gezegd zou hebben dat ik een succesvol eigen bedrijf zou hebben, rond mijn 30e. Dan weet ik niet of ik je geloofd zou hebben;)

In het jaar 2019 is mijn bedrijf verder gegroeid en heb ik nieuwe successen geboekt. Zo geef ik steeds meer trainingen in het bedrijfsleven en zie ik teams groeien tijdens de sessies die ik aanbied. Dit blijft kicken! Er zijn nieuwe opleidingen gevolgd en mijn expertise is verder uitgebreid. Zo kan ik mijn klanten nog beter bedienen. Er zijn nieuwe en bestendige werkrelaties aangegaan die leiden tot leuke nieuwe opdrachten. Ik zet mij belangeloos in als bestuurslid voor een goed doel en daar worden grote stappen gezet (wacht maar af in 2020!). En dit terwijl ik er ook nog zes maanden uit was voor zwangerschapsverlof.

Ik kijk uit naar 2020. Een jaar waarin mijn bedrijf verder zal groeien en ik steeds meer richting mijn ideale bedrijfsinvulling ga. Benieuwd wat ik allemaal voor leuks ga doen? Houdt mijn site en sociale media goed in de gaten!

Voor nu, de beste wensen voor 2020!

2020

Neem contact op

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trotse samenwerking met