ACT Deep Dive programma

ACT Deep Dive Programma

Ben jij klaar om te verdiepen in jezelf. Om jezelf nog beter te leren kennen, voorbij je cognitie. Om terug te keren naar jouw oorspronkelijke basis, voordat jij je aanpaste aan het leven en de eisen van jouw omgeving en de maatschappij. Zoals iedereen dat doet. Hoe dienend zijn deze aanpassingen nog? Vaak zijn aanpassingen ook onze kracht geworden en hebben ze ons ver gebracht. Dus je wilt en hoeft ze niet los te laten. Maar, ze kunnen ook je prestatiekracht worden, vervormen, je weghouden van je natuurlijk potentieel; waar je je dus niet voldoende bewust van bent of die je nog niet durft te leven.

Hoe dan ook, de kracht zit in het bewust kiezen. En dat kan je pas als je bewust leeft.

Als je kiest om in je natuurlijke voorkeuren te leven, te vertrouwen of te ontwikkelen ervaar jij de volgende voordelen:
– Jouw zelfvertrouwen neemt toe, want je weet waar je goed in bent. Oefent met vaardigheden en doet direct succeservaringen op.
– Dat je succesvoller wordt in wat je doet, door keuzes te maken in hoe je iets doet en wat je gaat laten.
–  Je kan beter om gaan met tegenslag.
– Je gaat ervaren dat je kwaliteit je kwaliteit blijft; ook onder grote druk.
– Waardoor je beter je plek vindt, in je dagelijks leven; privé, in je eigen onderneming of in jouw team/werkplek.
– De rust neemt toe, want door jouw verdiepende zelfinzicht, komt het zelfvertrouwen de juiste keuze te maken, komt het gevoel van innerlijke kracht en neemt jouw eigen beslisruimte toe.
– Je voelt de kracht een toekomst keuze te maken; prive, in jouw eigen onderneming of ten aanzien van je werk.
– Eventuele spanningsklachten nemen af.

Wil jij dit ook? Kies voor de ACT Deep Dive! In dit programma doorloop jij de volgende stappen:

1; De ACT meting.
De meting zelf vul je digitaal in. Dit kan in slechts 15 minuten. Daarna plannen wij digitaal of fysiek* een terugkoppeling gesprek van 1.5 uur. De ACT meting geeft inzicht in jouw onbewuste/natuurlijke voor- en afkeuren en de competenties die je leeft. Naast de terugkoppeling ontvang jij een rapport van 14 pagina’s waarin je je profiel kan nalezen. Dit rapport is 5 jaar geldig, ervanuit gaande dat eenieder aan zijn competenties werkt en je na 5 jaar een ontwikkeling hebt doorgemaakt. De natuurlijke- voor en afkeuren blijven hetzelfde, dit is je natuur. Dit rapport is ook fijn als naslag werk. Het helpt je in de jaren na dit traject, te blijven groeien. Want na verloop van tijd heb je weer hernieuwde ruimte om nieuwe doelen op te pakken. Het teruglezen van het rapport kan je dan de inspiratie geven welk potentieel je nu wilt ontwikkelen.

2; Een sessie talent ontwikkeling
Volgens de ‘circle of change’, welke je doorlopend kan doorlopen. Onderzoeken wij welke talenten je wilt ontwikkelen, en wat je hiervoor minder gaat doen. Let op, deze specifieke vraag kan maximaal 2x per traject doorlopen worden. Simpelweg omdat een mens maar zoveel ruimte per keer beschikbaar heeft om aan zijn persoonlijke doelen te werken. Bij een tweede keer doorlopen gebruik je een sessie van de vaardigheidstraining (punt3).

3; Vaardigheidstraining aan de hand van tools uit de Cognitieve Gedragstherapie
Afhankelijk van jouw profiel en doelen gaan we in de resterende 3 sessies aan de slag met opdrachten passend bij jouw ontwikkel vragen. We oefenen in de sessie met een tool, gericht op inzicht en vaardigheden vergroten. Vervolgens ga jij tussen de sessies door, aan de slag met het oefenen in jouw omgeving. Je krijgt hiervoor huiswerk mee. Tussen de afspraken zit minimaal twee weken, zo heb jij voldoende tijd om te oefenen.

4; Borging
In de laatste afspraak doorlopen wij het traject nogmaals en maken doelen voor de komende periode. Waar wil je heen? Wat heb jij in dit traject geleerd wat jouw sterkt, wat zelfvertrouwen geeft om komende uitdagingen goed aan te gaan? Waar mag je op vertrouwen? Wat ga je loslaten? Wat te doen als de druk toch nog een keer hoog oploopt?

Ben jij klaar voor een Deep Dive in jouw krachten en kwaliteiten?!

Om een leven te leiden in jouw kwaliteiten.

Weerbaarder te worden.

En spanningsklachten en overmatig twijfelen achter je te laten?

Wees welkom, je kunt het, ik weet het!

ACT Deep Dive programma

Neem contact op

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trotse samenwerking met