Adviesbureau Smaragd, voor duurzame inzetbaarheid

Naamswijziging! Per september 2020 is Trainingsbureau Smaragd niet meer. De naam dekte de lading van de diensten niet meer.

‘Adviesbureau Smaragd, voor duurzame inzetbaarheid’

Inclusief een nieuw logo, website (onder constructie) en een volledig nieuwe bedrijfsstructuur. De afgelopen maanden hebben wij niet stilgezeten. Maar met resultaat! Er is een duidelijke visie welke wordt onderbouwt door bewezen effectief aanbod; een burn-out, zelfs in deze roerige tijden, is te voorkomen! Voorkomen is immers beter dan genezen. Er is een uitgebreid aanbod wat bedrijven helpt op alle vlakken gezond te blijven; mentaal en fysiek. Er wordt hoge kwaliteit geleverd en doelgericht gewerkt om de afgestemde doelen te bereiken.

Onze klanten zijn visionair en vooruitstrevend, zij zorgen al voor hun personeel voor er problemen ontstaan, hoe krachtig is dit! Maar, ook als er al uitdagingen zijn; ziekteverzuim, veel stress op de werkvloer (denk aan personeel in zorgende beroepen), ook dan hebben wij aanbod om uw personeel snel en gezond weer terug op de werkvloer te hebben. Op de nieuwe website komt een overzicht van alle producten. Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u weten wat Adviesbureau Smaragd aan kosten voor u kan besparen? Hoe wij uw personeel gezond aan het werk houden? Vraag vrijblijvend de Quickscan op via info@trainingsbureausmaragd.nl of bel naar +31 85 130 7851 en dan plannen wij een afspraak in om advies op maat te geven.

Adviesbureau Smaragd, voor duurzame inzetbaarheid

Neem contact op

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trotse samenwerking met