Cirkel van Invloed

Mentaal gezond blijven. Juist nu, hoe doe je dit? Wij leven in een tijd waar veel van ons wordt gevraagd. De digitale revolutie is waarschijnlijk de grootste revolutie sinds de agrarische revolutie. En hoewel wij graag anders denken, evolueren wij mensen helaas helemaal niet zo snel mee met al die ontwikkelingen. Dit veroorzaakt stress. Constante prikkels zoals die telefoon waarop van alles binnenkomt. Wereldnieuws waarop je geen invloed hebt. Je hersenen verwerken deze prikkels hetzelfde als voor de agrarische revolutie: “HELP, een beer!”
Hoe kan je hier nu mee omgaan? Begin bij waar jij zelf invloed op hebt! Bedenk wat voor jou werkt en waar jij je nu echt prettig bij voelt? Is het echt wel zo ontspannen om eindeloos te scrollen op de telefoon, of om constant bereikbaar te zijn voor werk? Wees kritisch naar jezelf en gun jezelf een periode van onderzoek: wat geeft mij rust.
Voor mij is dit:
Een paar keer per week yoga uitoefenen
Telefoon vanaf 20:00 uur op stil en uit mijn buurt
Veel naar buiten, wandelen, fietsen
Lezen
Onderzoek, oefen, ‘faal’ en herpak je. Want uiteindelijk heb jij de regie over wat voor jou goed voelt!
Cirkel van Invloed

Neem contact op

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trotse samenwerking met