De ACT meting, een review

De ACT meting is nieuw in mijn ’toolbox’ als trainer. Wat geeft nu meer inzicht hoe de ACT meting werkt dan de review van een klant die het proces doorlopen heeft.

De ACT is een middel, welke mij helpt gericht vragen te stellen om de ander te laten starten met de ‘circle of change’. Is er herkenning bij bepaalde onderwerpen? Om de ander gericht tot zijn eigen doelen te laten komen. Met behulp van de meting en het vragen stellen, is deze klant tot prachtige inzichten, voornemens en doelen gekomen waarmee hij grote stappen kan maken.

‘Ik ben al een tijdje niet helemaal tevreden met mijn werk, maar ik wist niet wat ik wel wilde. Blijf ik hetzelfde werk doen waar ik goed in ben, maar waar ik geen voldoening uithaal of moet ik totaal iets anders gaan proberen? Vervolgens heb ik de ACT-meting gedaan (De zoveelste test waarvan ze zeggen dat die echt bijzonder is). Dit was een korte test van 15 minuten op basis van onbewuste aansturing (beelden) en bewuste aansturing (tekst). Toen ik de test gemaakt had, had ik nog steeds het gevoel dat het geen bijzondere test was en dat het mij zou verbazen als er een bevredigende uitslag zou komen die ik nog niet eerder gezien had.

Na een aantal dagen kwam de uitslag en ik stond versteld! Er werd even een analyse gemaakt over waar mijn potentieel ligt en hoe ik in elkaar zit en waar vooral niet mijn potentieel zit, omdat dit te veel energie kost. Manon heeft de uitslag geanalyseerd en uitgelegd aan mij. Ik zou haar onderbreken op het moment dat iets echt niet klopte voor mijn gevoel……Ik heb een kwartier lang geluisterd naar wat Manon te zeggen had naar aanleiding van die test en heb haar geen een keer onderbroken. Bijna alles klopte of gaf mij juist nieuwe inzichten.

Manon bedankt voor deze verhelderende meting!’

De ACT meting, een review

Neem contact op

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trotse samenwerking met