Een cadeautje, van mij, voor jou

Het zijn gekke tijden. De wereld zoals wij die weken geleden nog kende, is opeens volledig veranderd. Gewone zaken, zoals een retourvlucht van je vakantie bestemming, zijn bijzonder geworden. Geluk wordt meer gewaardeerd, zoals terugvliegen met letterlijk de een na laatste vlucht vanaf Curaçao. Thuis zijn in je eigen omgeving.

Spanningen worden meer ervaren. Waar je je mogelijk normaal omringt met mensen; familie, vrienden, collega’s en de caissière van de Deen. Zit je nu in een redelijke kleine bubbel, alleen of met je gezinsleden. Worden er nieuwe taken van je gevraagd, werken via video bellen, focussen op taken terwijl de ‘houseparty’ app blijft melden dat er vrienden in de ’the house’ op je zitten te wachten. Maar ook, huiswerk begeleiding aan je kinderen, creatief die ene vergadering leiden en een conference call overzichtelijk houden. Dit kan leiden tot stress, eenzaamheid en confrontatie met jezelf.

Dit is niet makkelijk. Een kleine troost, we zitten met elkaar in het zelfde schuitje en de creatieve manieren hoe mensen contact leggen, elkaar helpen en om elkaar denken, dat geeft mij persoonlijk weer veel fijne energie.

Namens mij een klein cadeau voor jou. Wil jij weten hoe jij, vanuit jouw natuurlijke aard omgaat met stress? Hoe jij in deze tijden jouw aangeboren potentieel optimaal kan benutten. Waar jouw kracht ligt om het beste uit lastige situaties te halen en waar jij jezelf kan uitdagen focus te houden?

Ik bied nu een korting van €50 euro op de ACT meting en terugkoppeling gesprek. De meting wordt online ingevuld en kost jouw maximaal 15 minuten van je tijd. Het terugkoppelingsgesprek doen wij, veilig, via de skype.

Heb jij naast meer, inzicht in je natuurlijk potentieel en handvatten voor stresshantering, gelijk een sociaal contact;)

Wil jij gebruik maken van dit cadeautje? Neem contact met mij op via manon@trainingsbureausmaragd.nl

 

Een cadeautje, van mij, voor jou

Neem contact op

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trotse samenwerking met