Koers bepalen

Trainingsbureau Smaragd is opgericht op 1 februari 2017. Het doel is altijd geweest om mensen te helpen en (misschien wat idealistisch) de wereld een stukje mooier te maken.

We leven in een tijd waarin veel van een ieder wordt gevraagd. Een echte prestatie maatschappij, waarin de omslag is gemaakt van eenvoudige werkzaamheden, naar complexe vraagstukken. Mensen zijn een stuk mondiger geworden, maar tegelijk ook angstiger om een mening te geven. Mensen zijn zoekende, naar een passie, een levensdoel en het ultieme levensgeluk en dit kan soms schuren naar een ‘is dit alles?’ gevoel. De (sociale) media maakt dat al het nieuws zo dichtbij lijkt, geeft FOMO en lijkt soms enkel gericht op het verkrijgen van zoveel mogelijk ‘clicks’.

Het aanbod van Trainingsbureau Smaragd is over de jaren geëvalueerd. Van de eerste stapjes in het ondernemerschap; zoekend naar een mogelijkheid het verschil te kunnen maken. Onzekerheid; zitten mensen hierop te wachten. Naar zelfvertrouwen en goede resultaten, vanuit visie en innovatie naar een aanbod wat steeds meer mensen helpt. Duurzame inzetbaarheid. Dat zit het verschil. Een preventieve aanpak, versus ‘mosterd na de maaltijd’. In het verleden helaas te vaak gezien wat een desastreus gevolg het kan hebben, als er te lang gewacht wordt met hulp vragen en accepteren. Resultaat boeken door te werken vanuit de kracht. Doelgericht doelen bereiken. Trots, op de stappen die Trainingsbureau Smaragd over de jaren heeft gemaakt.

Benieuwd hoe?  De website heeft een update gekregen, neem snel een kijkje www.trainingsbureausmaragd.nl

 

Koers bepalen

Neem contact op

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trotse samenwerking met