Laatste kans om in 2020 het ziekteverzuim in jouw bedrijf met procenten te verlagen!

Let op, dit is jouw kans! In 2020 is er nog ruimte om een bedrijf te helpen van ongeveer 50 medewerkers om het ziekteverzuim te verlagen en de netto winst van de onderneming te verhogen!

Bij aanvang van 2019 is er een pilot gestart om burn-out binnen het bedrijf te kunnen voorkomen. Binnen de testgroep, een groep van 50 medewerkers, is het ziekteverzuim met 3% naar beneden gegaan. Dit betekend voor dit bedrijf, meer winst; want minder uitgaven aan ziektevervanging, re-integratie en andere bijbehorende kosten. Het resultaat? De komende tijd gaan wij hard aan de slag om de overige 900 man binnen dit bedrijf te helpen!

Heb jij voor jezelf wel eens de rekensom gemaakt?  Een zieke medewerker kost per dag €400,- en de kosten bij zes maanden ziekte zijn €60.000 euro. Een flinke kostenpost dus! Wij maken gebruik van wetenschappelijk onderbouwde meettools, geaccrediteerde trainers en zorgen voor borging binnen jouw bedrijf. Pak jij de kans voor een gezond bedrijf? Voorkomen is tenslotte beter dan genezen…

Wil je meer weten? Ik vertel je graag meer in een persoonlijk gesprek. Maar wees er snel bij, wij hebben dus nog maar 1 plek beschikbaar!

Laatste kans om in 2020 het ziekteverzuim in jouw bedrijf met procenten te verlagen!

Neem contact op

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trotse samenwerking met