Met verbinding aan het werk, digitale workshop 30-09-2021

“Van januari tot en met juni dit jaar voelde 15 procent van de Nederlanders zich psychisch ongezond. De statistici hebben hiervoor ongeveer 10.000 mensen van 12 jaar en ouder een vragenlijst voorgelegd over somberheid, zenuwachtigheid, het gevoel in de put te zitten, rust en kalmte, en geluk. (…) Het CBS heeft Nederlanders vorig jaar gericht gevraagd of zij zich minder goed voelden dan voor de coronacrisis. Dat bleek inderdaad het geval. Ruim een kwart voelde zich bijvoorbeeld eenzamer. Bovendien kwamen ook gevoelens van angst, somberheid en stress meer voor.”
(Bron, het AD)

De afgelopen weken komen er steeds meer artikelen over de achteruitgang van de mentale gezondheid. Bij Adviesbureau Smaragd ontvangen wij veel signalen van vereenzaming onder medewerkers, een toename van zorg en angst en het onvermogen dit effectief bespreekbaar te maken. Dit baart ons zorgen! Wij geloven in de kracht van verbinding, een goed gesprek, betrokkenheid, vragen stellen en elkaar blijven zien. Dit houdt mensen psychisch gezond! Maar, hoe doe je dat? Of, hoe pak je dit weer op, na een langere tijd van thuiswerken?

Om jullie op gang te helpen hebben wij onze expertise gebundeld in een workshop van anderhalf uur. De focus ligt op verbinding aangaan en behouden. Hoe doe jij dit als leidinggevende voor jouw team? Als collega? Welk voorbeeld geef directeur van een onderneming en doe je dit bewust? De workshop geeft directe tips en trics om direct op de werkvloer mee aan de slag te gaan en te werken aan die vitaliteit bij jouw op de werkvloer!

De digitale workshop vindt plaats op donderdag 30-09-2021 van 20:00 tot 21:30 uur en wordt gegeven door Manon van de Ven
De investering is nu, wegens de introductie, € 95,- ex btw.
Geef je op via info@adviesbureausmaragd.nl

Met verbinding aan het werk, digitale workshop 30-09-2021

Neem contact op

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trotse samenwerking met