Nieuw jaar nieuwe plannen

Goede voornemens, wie heeft ze nu niet? Ook zakelijk gezien is het goed om goede voornemens te stellen. Zo concreet mogelijk en hardop uitsprekend, want, wat je uitspreekt gaat gebeuren toch!

Ik heb zin in 2020! Er staan mooie projecten klaar waar ik jullie hopelijk snel meer over kan vertellen. Het burn-out preventie project heeft wederom prachtige cijfers behaald bij de evaluatie. Heel gaaf om te werken aan het voorkomen van ziek worden in plaats van deĀ  gevolgen hiervan verhelpen. Dit is echt investeren in je personeel, hun gezondheid en de stabiliteit van je onderneming. Mooi om te zien dat bedrijven met een duidelijke visie ons weten te vinden. De deelnemers zijn stuk voor stuk zeer tevreden over het aanbod, voelen zich daadwerkelijk geholpen en hebben meer inzicht in onbewuste patronen die uiteindelijk zouden kunnen leiden tot een burn-out. Voorkomen is beter dan genezen!

Daarnaast ben ik bezig met de opleiding tot ACT-or bij MY HBM. Het is al even geleden dat ik een opleiding heb gevolgd die mij zo uitdaagt! Ben jij benieuwd of jij werkt vanuit je natuurlijke voorkeuren en dus doet waar je van nature goed in bent? Of je wel op de goede plek zit binnen je huidige functie en/of bedrijf. Of wil jij meer inzicht waarom soms dingen moeilijker gaan en meer energie kosten dan jij wilt? Per eind januari kan ik middels de ACT-meting en coaching jou helpen nog meer uit jezelf te halen. De meting is een unieke combinatie van gekozen competenties en onbewuste keuzes.

Nieuw jaar nieuwe plannen

Neem contact op

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trotse samenwerking met