Onze impact

Een gezond bedrijf brengt u meer omzet, omdat gemotiveerde en betrokken medewerkers die ‘op de juiste plek zitten’, beter presteren. Zij melden zich tot 27% minder ziek en het rendement van hun taken ligt 12% hoger. Dit geeft meer mogelijkheden voor uw omzet. Voor een medewerker, die twee jaar ziek is en doorstroomt naar de WIA, kunnen de kosten oplopen tot € 400.000,-. Dit is een verliessituatie voor beide partijen; dus zowel voor de ondernemer als de zieke medewerker. Wij zijn van mening dat uitval, gerelateerd aan stress, veelal voorkomen kan worden!
In zee gaan met Adviesbureau Smaragd geeft u direct resultaat!

Met ons advies kunt u vooruit: u bent beter in staat om uw doelen te behalen en de vitaliteit te behouden en te verbeteren!
Als wij zijn geweest heeft u meer grip op uw omzet; niet door grote investeringen of nieuwe projecten, maar door kostenbesparing op medewerkerskosten.
 U heeft meer en beter zicht op het ziekteverzuim binnen uw organisatie én op de kosten.
 U heeft een helder en gevalideerd inzicht in de werkbeleving van de medewerkers en de mogelijke knelpunten. Maar ook in hun kwaliteiten, want die breiden wij graag uit of verstevigen we verder.
 U heeft een helder stappenplan om uw bedrijf vitaal te houden, waardoor er een blijvende en gestructureerde aandacht is voor vitaliteit.

Adviesbureau Smaragd draagt bij!

Onze impact

Neem contact op

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trotse samenwerking met