Samenwerkingen

Bij Adviesbureau Smaragd maken wij gebruikt van effectieve interventies, geboden door de experts in hun vakgebied. Wij geloven namelijk dat je niet alles zelf hoeft te kunnen. Juist niet. Wij geloven in experts, die alle vele succesvolle meters binnen hun vakgebied hebben gemaakt. Een extra voordeel van deze experts is dat wij, voor iedere uitdaging binnen uw ondernemingen, de passende interventies kunnen matchen om uw situatie te verbeteren. Uw onderneming heeft een aanspreekpunt. Om te kunnen inschatten wat er nodig is, maken wij gebruik van de vitalteitsscan. Deze gevalideerde scan geeft vervolgens de informatie die nodig is om direct en concreet de uitdagingen op te lossen.
Wij hebben verschillende interventies die wij middels samenwerkingen kunnen bieden, time-management training, coaching, ACT meting (individueel en team), leiderschapstraining, I feel good programma, mom- coaching.

Op de foto de meest recente uitbreiding. Generation Gym Business Fitt en Adviesbureau Smaragd gaan samenwerken. Een mooie en unieke samenwerking. Generation Gym is een maatschappelijk betrokken sportschool. Naast de buurtfunctie die de sportschool heeft worden er ook lessen gegeven op scholen. Gezien de aanwezige kennis en ervaring is een samenwerking met Adviesbureau Smaragd een logische stap. Generation Gym biedt voor uw werknemer een maatwerkprogramma aan. Een onderdeel van het maatwerkprogramma is de aandacht voor lifestyle, voedingsadvies en weerbaarheidstraining. Een perfecte basis. “We kunnen naast de trainingen en coaching ons programma met deze samenwerking verder professionaliseren”, aldus Manon van de Ven. Volgens Rachid Saidi van Generation Gym is bewegen en voeding een belangrijk middel om vitaal te worden, wij laten al jaren zien dat we dat bij onze klanten voor elkaar krijgen.

Samenwerkingen

Neem contact op

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trotse samenwerking met