Teken je boodschap

Afgelopen maandag heb ik de training ‘Teken je boodschap’ gevolgd. Het gebruik van getekend beeld is een goede ondersteuning in de trainingen die ik geef. Een getekend beeld wordt, zeker in combinatie met een uitgeschreven woord, veel beter onthouden dan enkel een verbale overdracht. Mijn teken ‘skills’ zijn in een dag tijd ontzettend verbeterd!

De opgedane tekenvaardigheden zijn direct toe te passen in mijn trainingen. Zo heb ik een aantal mooie sjablonen in mijn werkmap toegevoegd. Het is een leuke manier de ander aan het werk te zetten en om als reminder- of aanmoediging mee te geven. Mooie bonus, je scoort er punten mee. Een van de jongere was zeer onder de indruk van het getekende sjabloon voor de kosten- baten analyse; ‘wauw, heeft u dit gemaakt’ 😉

Teken je boodschap

Neem contact op

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trotse samenwerking met