Burn-out preventie, ziekteverzuim een groeiend probleem!

Een burn-out epidemie, ziekteverzuim kost miljarden. Het is nogal wat. De huidige maatschappij vraagt zeer veel van ons. De veranderingen gaan snel, de prestatiedruk is hoog. Zowel op het werk als privé.

Denk jij er als leidinggevende over na, hoe jij je personeel zo gezond mogelijk in hun werk houdt? Hoe de werksfeer en de aansturing kan bijdragen aan het behoud van personeel? Ik help je graag bij deze vraagstukken. In een vrijblijvend gesprek vertel ik je graag meer en ontvang je van mij de vijf gouden tips!

Ook vertel ik je graag over het burn-out preventieproject waar ik bij betrokken ben. Binnen de pilotgroep is het ziekteverzuim met 2% naar beneden gegaan! Een langdurig zieke werknemer kost al gauw €60.000,- en dan zijn de kosten voor vervanging niet eens meegerekend. En zeg nou zelf, voorkomen is beter dan genezen toch?!

Burn-out preventie, ziekteverzuim een groeiend probleem!

Neem contact op

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trotse samenwerking met