De boog kan niet altijd gespannen zijn….

Hoe hard span jij jouw boog? Het elastiekje? En wanneer stop jij met kracht zetten? Wanneer het knapt? Of liever eerder? Als je bewust mag kiezen, hoop ik dat je voor eerder kiest….

Krachtige mensen, het is iets moois. Het is een eigenschap die veel oplevert; complimenten, aanbidders, veel uit het leven halen, meer omzet en aanzien, ver komen.

Maar het kost ook veel. En dat is vaak waar het gaat wringen. Want als krachtig persoon, wanneer stop je? Voel je je grens en trek je je zelf er nog even doorheen? Vaak lukt dit, tot het moment dat het niet meer lukt. En jij knapt.

En dan komt er teleurstelling, vaak diep. Want door die kracht heb je meer succeservaringen op gedaan dan teleurstellingen. Daarnaast kan heel veel kracht, goed die onrustige gedachten temmen. Waarmee het knappen als een verassing kan komen. Er is krachtig over de eigen grens gegaan, wat betekend dat je hard valt.

Vaak zie je diezelfde krachtige mensen ook dit ‘appeltje wel even schillen’. Ze pakken de tools direct op. Zijn leergierig en hebben een grote motivatie weer op niveau te komen. Niets mis mee, al is de uitdaging juist dat je die doelgroep leert te doseren.

Benieuwd hoe het met jouw boog staat? Preventief aan de slag om hem stevig te laten staan? Ik help je graag verder.

De boog kan niet altijd gespannen zijn….

Neem contact op

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trotse samenwerking met