Doelen stellen, doelen halen

Het nieuwe jaar is al weer even begonnen. Een jaar vol nieuwe kansen en ontwikkelingen.

Persoonlijk vind ik dit altijd een fijn gevoel, het jaar ligt voor je open! Zo fijn. Maar, het kan ook verlammend werken om de volgende redenen:
– Je weet niet precies wat je wilt,
– Teveel keuze,
– Je ervaart druk om te moeten presteren,
– Waar te beginnen,
– Moeite om een nieuwe gewoonte vol te houden,
– Moeite om ├╝berhaupt te starten,
– Jouw agenda en takenlijstje zijn al zo vol,
– De waan van de dag neemt het over.

Nieuwsflash, je bent niet alleen. In een prestatiemaatschappij waarin wij zoveel moeten. Van met name onszelf, maar zeker ook aangejaagd door onze omgeving. Blijven we duwen, doelen stellen en een honger voelen om te presteren. Net zolang tot je niet meer weet wat je wilt, of waarom je het eigenlijk wilt, tot de druk teveel wordt met verschillende gevolgen.

Het is tijd om zaken anders op te pakken. Hoe? Te beginnen bij stapje voor stapje.

Je kan beginnen met het vergroten van jouw invloed. Invloed heb je alleen op jezelf, op jouw keuzes, jouw gedachten en jouw acties. Klinkt makkelijk, is het zeker niet. Wil jij weten waar jij kan beginnen met een stukje invloed uitoefenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een half uur durend “Spiegel Jezelf” gesprek en zet je schrap voor die eerste stap. Want, iedere dag een 1% stap, betekend na honderd dagen dat je toch 100% gezet hebt.

Lieve groet Manon
Adviesbureau Smaragd

Doelen stellen, doelen halen

Neem contact op

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trotse samenwerking met