Hoezo duurzaam?

Duurzaam, het woord hoor je steeds meer. Waar het gaat over ons voedingspatroon, mode en de natuur; we willen geen wegwerpmaatschappij meer zijn. Zelfs in het pannenkoekenrestaurant waar ik afgelopen weekend at, kon ik genieten van een duurzame pannenkoek. Ik ben vergeten te vragen wat ze hier nu precies mee bedoelde….. Het is een goede ontwikkeling, iedereen is steeds meer bewust over zichzelf, zijn omgeving en onze nalatenschap voor de volgende generatie.

Trainingsbureau Smaragd richt zich op duurzame inzetbaarheid van het personeel. Maar wat betekend dit? En hoe onderscheiden wij ons van dat pannenkoekenrestaurant? Personeel is van grote waarde binnen jouw bedrijf, het is je kapitaal. Dit dient een goede begeleiding en verzorging. Oog hebben voor de mens, je werknemer niet uitputten, contact houden, transparante communicatie en doelen blijven stellen. Dit klinkt allemaal best logisch. Maar als iets logisch klinkt, wil nog niet zeggen dat het makkelijk is. Want, hoe behoud je die gemotiveerde werknemer voldoende uitgedaagd? Hoe begeleid je die werknemer die een zieke partner heeft en de zorgen voor de kinderen alleen draagt? Hoe ga je om met communicatieproblemen binnen een team?

Bedrijven groeien, dit betekend op ieder niveau binnen het bedrijf een andere uitdaging. Duurzame inzetbaarheid van het personeel betekend dat je je personeel behoudt, uitdaagt en gezond houdt.

Hoezo duurzaam?

Neem contact op

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trotse samenwerking met