Krijg grip op jouw mentale weerbaarheid

In de afgelopen jaren hebben wij veel bedrijven geholpen met het gezond en vitaal houden van hun medewerkers. Dit blijven wij doen. Adviesbureau Smaragd is ooit begonnen met de droom de burn-out cijfers landelijk dratisch te verlagen middels preventieve inzet. Het is tijd voor de volgende stap. Daarom willen wij ons aanbod zo toegankelijk mogelijk maken waarbij wij niets afdoen aan de impact van onze programma’s.

Wij hebben het jaarprogramma ‘Grip op jouw mentale weerbaarheid’ ontwikkeld. Dit programma is toegankelijk voor iedereen. Je kan als individu je aanmelden bij een van de open inschrijfdata, de eerste start op maandag 25 april om 19:30 uur, digitaal. Of, in overleg aanmelden met een groep, bijvoorbeeld als team.

Het jaarprogramma kost nog geen tien euro per maand, hiervoor krijg je het volgende:
– Een schriftelijke startmeting met direct een eerste opdracht en een introductie in het programma
– 8 trainingssessies digitaal van 1.5 uur
– 10 nieuwsbrieven, met opdrachten die de trainingsessies versterken, jouw persoonlijke naslagwerk
– Een na-meting met een borgingsplan
– Een bewezen track- record en coaches met veel werkervaring, kennis en kunde

Het programma is gericht op het vergroten van inzicht in mentale weerbaarheid, persoonlijk leiderschap, invloed uitoefenen waar je kan, loslaten waar je kan, focus, doelen stellen en oefenen binnen je eigen omgeving. Er wordt gebruik gemaakt van bewezen effectieve methoden en interventies. Alles in begrijpelijke taal, in een goed tempo en gericht succeservaringen opdoen. Want dit laatste stimuleert tot het herhalen van keuzes die je mentale weerbaarheid ten goede komen.

Doe jij mee?

Krijg grip op jouw mentale weerbaarheid

Neem contact op

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trotse samenwerking met