Schaarste, hoe ga je hiermee om?

De berichten over schaarste zijn er al langere tijd en op heel uitlopende vlakken, van papier en daardoor boeken, gordijnrails, huizen, voorraad in supermarkten, hout, meubels enzovoorts.

Schaarste, geldt ook voor personeel. Je ziet en hoort het in de zorg, de horeca, de GGD enzovoort. Je zou er bijna moedeloos van worden. Niet doen! Het is belangrijk hier te kijken naar de invloed welke je zelf kan uitoefenen. Wat kan jij doen binnen jouw organisatie om de schaarste, het liefst, te voorkomen. Of op te lossen als je hier al mee te maken krijgt? Het lijkt soms wel een wedloop, wie biedt er een hoger salaris of secundaire arbeidsvoorwaarden? Binden en boeien, dat is in deze tijd van schaarste nog belangrijker. Dit kan je doen door de beste werkgever te zijn die jouw medewerker kan wensen. Niet enkel door een hoger salaris, juist door de gezondheid van jouw medewerker op nummer 1 te zetten. Mentaal door in te zetten op werkplezier, uitdaging, een passende functie bij iemand zijn profiel. Fysiek, door te sporten, buiten of op het werk. Door medewerkers handvatten te bieden om gezond te blijven leven, juist in stressvolle tijden.

Vanuit Adviesbureau Smaragd bieden wij het pakket om jouw als werkgever te ondersteunen om de medewerkers te binden en te boeien! Zo krijgt de schaarste zo min mogelijk grip op uw onderneming. Bent u benieuwd welk programma bij uw onderneming past? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Schaarste, hoe ga je hiermee om?

Neem contact op

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trotse samenwerking met