Terugblik op 2022 en vooruit naar 2023

2022 is voorbij gevolgen. Het jaar begon nog met de handrem, voortkomend vanuit de corona maatregelen. En ging gelukkig snel over naar de juiste versnelling; de maatschappij ging weer open. We konden weer live verbinden.

Het is daarmee ook het jaar van focus. Want vanuit drukte moet je keuzes maken. Het is het jaar van de eerste vaste coaching abonnementen bij ondernemingen. Waarin de ACT meting succesvol is uitgebreid met de ACT kwartaal. En de klanten voornamelijk binnenstroomden op directe aanbevelingen van tevreden klanten. Het jaar waarop de training ‘omgaan met jouw weerstand” vanuit Stichting Groeimee, meermaals gegeven mocht worden.

Het jaar van samenwerking, met Rachid en Marcia voor de Business Fitt. Waarbij krachten gebundeld worden en we nog beter kunnen ondersteunen zoals wij dat belangrijk vinden. Samen met Esther de training Verdiepend Verbinden in de markt gezet. Waarin wij mogen werken zoals wij het iedereen gunnen, verdiepend, verbonden en met humor. Er zijn meters gemaakt met Stichting Groeimee.

Het jaar van verdieping, door nieuwe opleidingen. Waarmee je altijd ook mag verdiepen in jezelf. Een feestje. Het jaar van zelfvertrouwen, de onderneming staat.

Het jaar van afscheid. Van de taken en opdrachten die niet meer passen binnen de missie burn-out voorkomen. De focus komt volledig te liggen op het bieden van verdiepend zelfinzicht in de individu en de onderneming. Door te verbinden en aan te sluiten bij de mens. Van binden en boeien, naar verbinden en groeien.

Het aanbod is hierna uit te splitsen in de volgende gebieden:

Individueel: ACT meting, coaching, ACT kwartaal.

Team: training Verdiepend Verbinden, Omgaan met jouw weerstand. Workshops op maat over burn-out preventie.

Bedrijven: Business Fitt.

Maatschappij: Stichting GoedvoorElkaar.

Met volle focus naar 2023.

Terugblik op 2022 en vooruit naar 2023

Neem contact op

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trotse samenwerking met