Verdiepend Verbinden

Wat leuk, werken jullie samen dan? Jazeker!

 

Het leuke van ondernemerschap is dat je je collega’s mag uitkiezen. En dat is ook precies hoe onze samenwerking is ontstaan. Je mag een opdracht uitvoeren, en gaat op zoek naar iemand met wie je dat wilt doen. En als dat goed werkt, en het smaakt naar meer, dan maak je er werk van.

Samen met Esther van Levenderwijs verzorg ik de training ‘Verdiepend Verbinden’ voor teams binnen sociaal domein en jeugdzorg.

Een training die gaat over duurzaam inzetbaar zijn, over lekker samenwerken, over vitaliteit. Over verbinden en verdiepen en hoe je dat terugziet in je resultaten.

Vlot, actief, interactief gebracht. Een training die op een luchtige manier inzichten oplevert, werkrelaties verbetert en persoonlijk leiderschap stimuleert.

Esther en ik kennen elkaar al langer, vanuit jeugdzorg waarin we regelmatig samenwerken. En vanuit trainingen die we samen hebben verzorgd. Een samenwerking die energie geeft, maar ook plezier en diepgang. Dus eigenlijk precies dát wat we de teams waarmee we werken, gunnen.

Een opdrachtgever zei hierover:

“Esther en Manon hebben bij Ons Stede Broec een teambuilding verzorgd in het kader van verbinding en vitaliteit. Deze training hebben de medewerkers als zeer prettig ervaren! Het was luchtig en toch diepgaand zonder al te therapeutisch aan te voelen. De opdrachten die we mee kregen voor op de werkvloer, maakte dat de thema’s ook werden doorgepakt buiten de trainingsdagen om. Echt een aanrader voor andere teams!”

Ook zin om samen aan de slag te gaan?

Verdiepend Verbinden

Neem contact op

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trotse samenwerking met